Hoofdslider-208-rally-vervolg Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA nieuws 14 11 2019 foto1

De door het platform Bestelauto Expo uitgeschreven competitie waarbij fans konden stemmen op hun favoriete bestelauto’s, hebben alle modellen van Citroën podiumplaatsen bereikt. 

PCA nieuws 14 11 2019 foto2

De ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’ is op 12 november uitgereikt op de beursvloer van het bestelauto-evenement waaraan het platform zijn naam ontleent. Iedereen kon online stemmen op zijn of haar favoriet in elk van de vijf categorieën: compacte, middenklasse en grote bestelauto’s, elektrische modellen en pick-ups. Op de beurs stonden de vijftien genomineerden keurig naast elkaar opgesteld.

PCA nieuws 14 11 2019 foto3

Alle merken en modellen die in Nederland leverbaar zijn, doen automatisch mee aan deze bestelauto-verkiezing, waarbij het publiek zijn stem mag laten horen. Dit pakte voor Citroën erg goed uit, omdat alle modellen doordrongen tot de top-3: de Berlingo Van, de Jumpy én de Jumper kregen allemaal een virtuele aai over de bol. Andere topscores waren er voor Volkswagen (overall winnaar met de Transporter), Toyota, Mercedes-Benz en MAN. Geen slecht gezelschap. De Citroën Jumpy is afgelopen september ook al uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2020.

PCA nieuws 14 11 2019 foto4

Het gaat sowieso erg goed met de bedrijfsauto-activiteiten van Citroën. Het merk is naar grootte het zesde van Europa, bij een marktaandeel van 9,2 procent in de eerste helft van dit jaar. Het kondigt bovendien plannen aan voor een elektrische toekomst: tegen 2025 is elkebestelauto-range beschikbaar met elektrische aandrijving. De nieuwe, elektrische Jumper, die begin 2020 op de markt komt, wordt hetzelfde jaar gevolgd door de elektrische Jumpy en een jaar later door de elektrische Berlingo Van.

PCA nieuws 14 11 2019 foto5

De elektrische Jumpy komt in twee verschillende uitvoeringen: met een 50 kWh batterij en een range van 200 kilometer (WLTP) en met 75 kWh en een range van 300 kilometer (WLTP). Belangrijk is dat het laadvermogen van 1.200 kg gelijk is aan dat van de dieselversies. Bovendien mag de elektrische variant geremde aanhangers van maximaal 1.000 kg trekken. Meer informatie volgt naarmate de introducties van de drie modellen naderen.

 

 

Actueel

Aangesloten bij:


van der cruijs

Via Regia 169
6216 BW Maastricht
043 343 3733
vandercruijs@hetnet.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om de nieuwsbrief van Autobedrijf Van der Cruijs te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt